LED lampen  4 items

Filters

Led lampen van Ledstripfabriek

Led lampen zijn de toekomst. Deze lampen zijn energiezuinig en hebben een lange levensduur. Ze zijn ook nog eens op talloze manieren in te zetten. Bent u dus op zoek naar duurzame lampen voor uw woning, kantoor of loods? Dan zijn er altijd geschikte led lampen die de juiste verlichting bieden. Bij Ledstripfabriek vindt u alles wat u zoekt.

Verschillende soorten led lampen

Het mooie aan ledlampen is dat ze in allerlei soorten en maten verkrijgbaar zijn. Bent u op zoek naar subtiele verlichting? Ga dan voor spotjes in het plafond. Deze kunnen ook in armaturen verwerkt worden. Voor bedrijfspanden zijn ledpanelen juist een goede uitkomst. Deze led lampen kunt u namelijk direct in een systeemplafond verwerken. Ook tl-buizen, ledstrips en bouwlampen horen in ons assortiment thuis. Bent u klaar voor de toekomst? Kies dan voor slimme ledlampen die met een app aan te sturen zijn.

Dimbare ledlampen

De intensiteit van uw verlichting bepaalt de sfeer. Wilt u het ene moment een boek lezen onder fel licht en het volgende moment romantisch op de bank zitten met zacht en warm licht? Kies dan voor dimbare led lampen. Deze zijn dimbaar met behulp van een afstandsbediening of app. Het is zelfs mogelijk om verschillende standen in te stellen, zodat u met één druk op de knop de intensiteit en kleur van uw verlichting verandert.

De juiste kleur voor iedere omgeving

Iedere led lamp heeft een eigen kleurtemperatuur. Dit geeft aan hoe warm of koel het licht is. Zoekt u led lampen die vergelijkbaar zijn met gloeilampen? Kies dan voor exemplaren met een kleurtemperatuur rond 3000K. Neutraal daglicht heeft juist een temperatuur van ongeveer 5000K. Zoekt u felle verlichting voor uw werkplek, zodat u ieder detail goed kunt zien? Kies dan voor lampen met een kleurtemperatuur van minstens 6000K.