LED Panelen  13 items

Filters

Ledpanelen van Ledstripfabriek

Bent u op zoek naar uitstekende verlichting voor uw kantoor, magazijn of loods? Dan zijn ledpanelen een goede keuze. Ze zijn energiezuinig, geven veel licht af en zijn bovendien eenvoudig te installeren. Bij ons vindt u altijd een ledpaneel met de juiste afmetingen, kleurtemperatuur en helderheid.

Ledpanelen installeren

Het grote voordeel is dat een ledpaneel een erg lage inbouwhoogte heeft. Deze panelen wegen bovendien weinig, waardoor ze geschikt zijn voor installatie in plafondplaten. U kunt de verlichting zo naadloos op laten gaan in uw systeemplafond. Heeft u oude tl-verlichting die aan vervanging toe is? In ons assortiment vindt u verschillende led panelen die moeiteloos de oude verlichting kunnen vervangen. Het is daarnaast ook mogelijk om een ledpaneel als centrale plafonnière op te hangen.

De kleur van uw ledpanelen

Bij het uitzoeken van verlichting is het ontzettend belangrijk om op de kleurtemperatuur van de ledpanelen te letten. Dit heeft namelijk invloed op de sfeer in een ruimte, maar bepaalt ook hoe goed u kunt zien. De kleurtemperatuur van een led paneel wordt aangegeven in Kelvin. Ledpanelen rond 3000K geven warm wit licht af dat ideaal is in recepties of kantines. Een temperatuur van 4000K is juist neutraal en geschikt voor grote kantoorruimtes. Wilt u goed kunnen zien en zoekt u daarom ledpanelen die natuurlijk zonlicht imiteren? Dan is een kleurtemperatuur van 6000K een goede keuze.