LED strip profielen  20 items

Filters

Led strip profielen van Ledstripfabriek

Wilt u het meeste uit uw ledstrips halen? Dan is een led strip profiel precies wat u zoekt. Een led profiel brengt allerlei voordelen met zich mee op het gebied van verlichting, duurzaamheid en afwerking. Bij ons vindt u altijd de ledstrip profielen die u zoekt.

De voordelen van een aluminium ledstrip profiel

Het is altijd aan te raden om een led strip profiel te gebruiken wanneer u ledstrips wilt installeren. Een aluminium ledstrip profiel verdeelt het licht van de ledstrips namelijk gelijkmatig, wat voor mooiere belichting zorgt. Daarnaast beschermt u de ledstrips wanneer u ze in een led strip profiel bevestigt, bijvoorbeeld tegen hoge temperaturen of harde materialen die tegen de ledstrip botsen. Dit maakt de levensduur van uw ledstrips nog langer. Tel daar de strakke afwerking bij op en u heeft de perfecte manier gevonden om uw ledstrips te installeren.

Uw ledstrips in een led profiel bevestigen

Het installeren van ledstrips is een stuk eenvoudiger wanneer u een led strip profiel gebruikt. U hoeft de ledstrip enkel in het profiel te schuiven, waarna u het profiel aan allerlei ondergronden kunt bevestigen. Gebruik het om ledstrips aan uw plafond te bevestigen of schroef het ledstrip profiel in hout, steen of andere harde ondergronden. De ledverlichting kan geen kant meer op, waardoor u altijd van mooie verlichting geniet.

Verkrijgbaar in verschillende maten

Bij Ledstripfabriek vindt u aluminium ledstrip profielen in meerdere formaten. Zo heeft u de keuze uit led profielen van 2 tot wel 5 meter lang. Het maakt dus niet uit of u een klein of groot project heeft, want er is altijd wel een passend ledstrip profiel verkrijgbaar. Deze profielen zijn bovendien geschikt voor alle soorten ledstrips, ongeacht de kleur of het wattage.