LED TL Buizen  5 items

Filters

Led tl buizen van Ledstripfabriek

Wilt u uw oude tl-buizen vervangen voor meer duurzame exemplaren? Dan zijn led tl buizen een uitstekende optie. Een led tl buis verbruikt namelijk minder energie en hoeft bovendien minder vaak vervangen te worden. Dat is niet alleen beter voor het milieu, maar zorgt er ook voor dat u op de lange termijn kosten bespaart. Bij Ledstripfabriek vindt u altijd een passende led tl buis, wat uw wensen ook zijn.

De lengte van uw led tl buizen

Led tl buizen zijn verkrijgbaar in de meest gangbare maten. Zo is het mogelijk om een led tl buis 90 cm te kopen, maar een led tl buis 120 cm hoort ook in ons assortiment thuis. In de meeste gevallen kunt u gewoon uw oude tl-buizen vervangen door een led tl buis. Kies dus gewoon de lengte die u normaal ook nodig had voor uw armaturen.

De juiste vorm

Niet alleen de lengte van iedere led tl buis kan verschillen, want ook de vorm varieert. Zo heeft u de keuze uit klassieke ronde led tl buizen. Deze passen in de meeste armaturen en worden in veel bedrijfsruimtes gebruikt. Wanneer u op zoek bent naar subtielere ledverlichting is een wide tube een goede optie. Deze exemplaren hebben een vlakke zijde een afgeronde zijde. Hierdoor zijn ze gemakkelijk tegen het plafond aan te plaatsen en nemen ze minder ruimte in beslag.

De kleurtemperatuur van uw led tl buis

De kleurtemperatuur van een led tl buis bepaalt de warmte van het licht. Des te hoger dit getal, des te koeler de kleur. Bent u op zoek naar krachtige verlichting voor werkruimtes, zoals loodsen, garages en bouwplaatsen? Dan is een kleurtemperatuur van 6000K de beste optie. Voor kantoorruimtes en scholen is neutraal daglicht de beste optie. Kies in dat geval voor led tl-buizen met een kleurtemperatuur van 4000K.