LED Spots  39 items

Filters

LED Spots

Verlicht uw woning, bedrijfspand of showroom op een elegante en effectieve manier met led spots. Deze spotjes zijn energiezuinig, hebben een lange levensduur en bieden veel meer opties op het gebied van kleur en intensiteit. Bij Ledstripfabriek vindt u alles wat u zoekt, van dimbare led spots tot multipacks.

Veelzijdige verlichting

Het mooie aan led spots is dat u deze verlichting voor allerlei doeleinden kunt gebruiken. Zo is het een subtiele manier om een complete ruimte te verlichten. Verwerk de led spots in uw plafond voor een strakke afwerking of bevestig ze in een armatuur om de lampen juist wat meer op te laten vallen. Een kleinere led spot is juist uitstekend te gebruiken voor accentverlichting.

De kleur van uw led spots

De sfeer in een ruimte wordt voor een groot deel bepaald door de kleur van de verlichting. Deze kleur wordt aangegeven in Kelvin. Houdt u van helder licht dat op daglicht lijkt? Dan is een warmte van 6000K een goede keuze. Moeten uw led spots juist neutraal zijn, dus niet te helder maar ook niet te warm? Dan is 4000K een goede temperatuur. Een warme en knusse sfeer creëert u juist met ledspots met een warmte van 3000K. Dit is namelijk warm wit licht dat vergelijkbaar is met een traditionele gloeilamp.

Dimbare led spots

Zelf in de hand hebben hoe fel uw verlichting is? Door voor dimbare led spots te kiezen, kunt u op ieder moment de intensiteit van het licht aanpassen. Bij sommige modellen is zelfs de kleur dimbaar, zodat u altijd de juiste sfeer creëert. Niet alle ledspots zijn dimbaar, dus houd daar rekening mee wanneer u uw nieuwe verlichting uitkiest. Het bedienen van de verlichting is makkelijk. Doe dit met behulp van een bijpassende afstandsbediening of door een handige app te gebruiken.